Nina Bentsen
Norske musikkperler

 • 15.06.2016, 15:35

Norske artister er for undervurdert. Jeg syns at folk alt for fort drar norsk musikk under samme kam, og aldri gir det en sjangse. Jeg, som selv kan si at jeg er over middels gjennomsnittlig glad i musikk, elsker norske artister. Det finnes så utrolig mange særegne, norske artister som ikke får den oppmerksomheten som de burde fått, etter min mening. Musikksmaken min varierer veldig i sjanger, men her har jeg hvertfall samlet sammen et par norske, litt mindre kjente musikkperler som jeg syns dere alle virkelig burde ta å lytte til. 

♥ Ine Hoem

 
♥ Lemaitre

 
♥ Casa Murilo♥ Elsa & Emilie

♥ DePresnoI tillegg til disse flotte musikkperlene over, så finnes det så utrooolig mange flere norske artister som virkelig burde fått mer oppmerksomhet! På Spotify har jeg laget en liste der jeg har samlet sammen mye bra norsk musikk, som jeg virkelig anbefaler dere å sjekke ut. Listen min finner dere >HER<.

Gjerne legg igjen en kommentar med din norske favorittartist, slik at lista kan bli enda bedre!

Snakkes!
♥ Nina


 • Publisert i Musikk
 • Den islamske elefanten #jesuismuslimjævel

  • 07.06.2016, 20:20

  #jesuismulimjævel #innvandrerdritt  Jeg får ofte spørsmål som handler om min kjærlighet til Karpe Diem. Hvorfor liker du dem så godt? Hva var det som fikk deg til å høre på dem? Hvorfor er du såå stor fan? 
  I bunn og grunn er det vel egentlig ikke spørsmål som jeg selv kan svare på. Vet noen helt hvorfor favorittartisten akkurat er favorittartisten i det hele tatt? Det at jeg først ble presentert for musikken til Karpe Diem var veldig tilfeldig. De skulle ha konsert her jeg bor, og vennegjengen tenkte "hvorfor ikke?", og dro på konserten. Etter den dagen var jeg helt frelst. De gutta er helt sjuke live. Sceneshow, bilder, band, lys, alt. 

  Det jeg liker aller best med Karpe Diem er tekstene. Etter min mening så finnes det ikke én eneste annen norsk artist som skriver så utrolig gjennomførte og politiske tekster som Karpe Diem. Hver gang Karpe Diem slipper ny låt sitter jeg spent og venter på avisoverskriftene og leserinnleggene rettet mot dem. De skaper debatt om temaer som burde vært mer snakket om. Det setter jeg pris på.   Må jo selvfølgelig få lov til å skryte av både opptreden og møte med Karpe Diem. En lykkeligere jente skal du lete lenge etter. Da jeg fikk møte Karpe Diem og det første de sier er ''deg vet jeg hvem er, sang med oss på LS". Det var rett før jeg falt i bakken. Jordnære, fantastisk flinke med ord og en kreativitet som strekker seg herfra og til himmelen. Jeg blir stadig imponert over disse guttene!
     ♥ Nina


 • Publisert i Musikk • Arkiv


  .

  Søk i bloggen  hits