Nina Bentsen
Hei og velkommen?

  • 06.06.2016, 22:45

Hei!

Dette føles rart. Dette føles helt sjukt rart. Skal jeg begynne å blogge igjen, hæ? Blogging var noe jeg drev med for flere år siden, og nå er jeg da tilbake. Jeg er til og med tilbake under samme blogg-url som før. Rart. 

Mitt navn er Nina Bentsen, som gjerne er ganske åpenbart da det står med store bokstaver øverst på bloggen. Denne bloggen her kommer til å bli mitt lille hobbyprosjekt fremover for å fylle tiden min til noe. Hva jeg kommer til å blogge om må du egentlig ikke spørre meg om, for det er like usikkert for meg som det er for dere, haha! Veldig spontant har jeg satt meg ned for å starte opp denne bloggen igjen. Har vel i det siste hatt en skrivelyst, men ingen steder å publisere på.


♥ Elise, meg og Mathilde ♥
 

Det har gått over to år siden sist jeg publiserte ett innlegg på denne blogging, og det har selvfølgelig skjedd mye på den tid. Jeg har flytta for meg selv. Jeg har begynt å studere i Telemark. Jeg driver med Youtube. Jeg er rett og slett veldig fornøyd med hvordan jeg har det. 
Etter hele to år uten blogging så har jeg selvfølgelig kjent på savnet. Jeg har savnet det å alltid ta bilder av det jeg driver med, og ha et sted hvor jeg kan se tilbake på alle minnene mine. I og med at jeg også det siste året har opplevd å miste alle dokumenter og bilder på data og iphone, skulle jeg veldig gjerne hatt bloggen stappfull med fine bilder og minner. 
Mye mulig er dette det eneste jeg kommer til å skrive i år, eller så begynner jeg gjerne å blogge for fullt igjen. Hvem vet? Et stort savn har det hvertfall vært, og jeg har veldig lyst til å komme tilbake. 


Håper dere har lyst til å følge meg og bloggen videre! Husk å sjekk ut mine sosiale medier i sidebaren til venstre. 
Snakkes!

♥ Nina


  • Publisert i Blogg  • Arkiv


    .

    Søk i bloggen    hits